16 d'abril de 2024
vandalisme

L'Ajuntament de Tremp denuncia un acte vandàlic al cementiri

El consistori demana a la ciutadania que alerti d'aquestes accions a les autoritats perquè puguin actuar amb rapidesa

Tomàs Garcia Espot 3 de juny de 2020 a les 12:22
Detall d'un dels desperfectes produits a l'enllumenat del cementiri | Ajuntament de Tremp
L'Ajuntament de Tremp ha denunciat un acte vandàlic que s'ha produït aquest cap de setmana al cementiri de la localitat. Tal com publica el consistori en el seu compte de Twitter, els desperfecetes ocasionats són un vidre trencat i un focus de l'enllumenat del recinte, que ha quedat abonyegat per l’impacte d’un objecte contundent. 

El consistori rebutja qualsevol mena d'acte d'aquest tipus, alhora que demana als ciutadans que si són testimonis d'una acció semblant, es posin en contacte amb la Policia Local de Tremp trucant al 609 778 739 o es dirigeixin als Mossos d'Esquadra per tal que puguin actuar amb rapidesa.
 
L’alcaldessa de Tremp, Maria Pilar Cases, ha detallat a Ràdio Tremp que el material malmès és un fanal i el vidre d’una làpida de l’interior del cementiri. Cases, que sospita que els autors haurien pogut entrar dins el recinte, ha demanat civisme a la població i ha assegurat que actes com el d’aquest cap de setmana al cementiri municipal “diuen molt poc dels veïns d’un municipi”.

 

Mostra el teu compromís amb Pallars Digital.
Fes-te subscriptor per només 3€ al mes, perquè la informació de qualitat té un valor.

Fes-te subscriptor

Participació