Dissabte, 20 d'abril de 2024
desconfinament

La Lira de Tremp seguirà tancada tot i poder obrir en la fase 2 de la desescalada

El Circuit Urgellenc, empresa que gestiona el cinema a la sala, ha dit que no reprendrà l'activitat fins al 19 o 26 de juny

Redacció 25 de maig de 2020 a les 09:00
Pla general de La Lira de Tremp | ACN
L’Espai Cultural La Lira de Tremp seguirà tancat tot i que ja es permet la seva obertura en la fase 2 del desconfinament, que aquest dilluns ha entrat en vigor al Pallars. L’alcaldessa de Tremp, Maria Pilar Cases, ha explicat que, almenys de moment, no s'hi programarà cap acte que depengui del consistori de la capital del Pallars Jussà. Tot i això, Cases no tanca la porta a cedir l'espai a alguna entitat privada si aquesta garanteix el compliment de les mesures de seguretat, distanciament i higiene pertinents.


El gerent del Circuit Urgellenc, Pere Aumedes, que gestiona el cinema a la sala, ha dit que no es reprendrà l'activitat fins al 19 o 26 de juny. Fer-ho amb una tercera part de l'aforament no és viable econòmicament i tampoc hi ha estrenes per oferir. Aquest mateix motiu fa que també es mantingui tancat el cinema-teatre Els Til·lers, instal·lacions que depenen de l’Ajuntament de Sort.

Aumedes ha dit que el problema principal amb què es troben és que les distribuïdores no lliuren encara noves pel·lícules i que, per tant, programar-ne una que ja s'havia passat al seu dia no té sentit. 

 

Mostra el teu compromís amb Pallars Digital.
Fes-te subscriptor per només 3€ al mes, perquè la informació de qualitat té un valor.

Fes-te subscriptor

Participació