Divendres, 19 d'abril de 2024
educació

El Pallars tindrà el pròxim curs un nou Institut d'Esports de Muntanya

Passarà a ser un centre específic de Formació Professional, segregat de l'Institut de la Pobla de Segur

Redacció 22 de maig de 2020 a les 10:19
Pla general de l'edifici on s'ubicarà el nou Institut d’Esports de Muntanya | ACN
La Pobla de Segur tindrà el pròxim curs acadèmic un nou centre específic de Formació Professional. Es tracta de l'Institut d'Esports de Muntanya del Pallars, que se segregarà de l'Institut de la Pobla de Segur i passarà a ser un centre propi. Centrarà l'oferta formativa en els cicles esportius de les modalitats d'esports de muntanya i escalada, esports d'hivern, busseig, espeleologia, piragüisme i salvament i socorrisme.

L'Institut de la Pobla de Segur va començar a oferir fa 15 anys els primers cursos relacionats amb els esports de muntanya amb 70 alumnes. Actualment, passen més de 800 alumnes per aquest centre, que dona feina a uns 80 professionals.

Nou cicle de Cuina i Gastronomia a Sort

A l’Institut Hug Roger III de Sort també es presenten novetats, doncs el proper curs s’oferirà un cicle de grau mitjà de Cuina i Gastronomia, de 2.000 hores distribuïdes en dos cursos, que ampliarà l’oferta de l’Escola d’Hoteleria del Pallars. A l’Institut de Tremp, el cicle formatiu de grau mitjà d'Instal·lacions elèctriques i automàtiques ampliarà la seva oferta.

 

Mostra el teu compromís amb Pallars Digital.
Fes-te subscriptor per només 3€ al mes, perquè la informació de qualitat té un valor.

Fes-te subscriptor

Participació