Dissabte, 27 d'abril de 2024
coronavirus

La Volta a Catalunya més pallaresa dels últims anys se celebrarà l'any que ve

La ronda ciclista tenia enguany la Pobla de Segur i Port Ainé com a inici i final d’etapa

Redacció 29 d'abril de 2020 a les 10:53
Imatge d’una edició de la Volta a Catalunya | Volta a Catalunya
L’edició número 100 de la Volta Ciclista a Catalunya es disputarà finalment la darrera setmana del mes de març de 2021. Després d’avaluar com ha quedat el calendari ciclista degut a la pandèmia de la Covid-19, la Volta del centenari no tindrà lloc aquest any 2020 i es mirarà d’afrontar amb les màximes garanties el 2021.

La clàssica ronda catalana, que s’havia de celebrar del 23 al 29 de març, es va haver d’ajornar a mitjans de març, seguint les mesures de prevenció davant la Covid-19. La Volta, que va viure la seva primera edició l’any 1911, s’havia celebrat de forma ininterrompuda des de l’any 1939, just després de la Guerra Civil Espanyola. Ara haurà d’afrontar un petit parèntesi novament forçat.


La ronda comptava enguany amb dos etapes amb un destacat paper pallarès. La Pobla de Segur havia de ser l’escenari d’una sortida i l’estació de Port Ainé, d’arribada. La Volta Ciclista a Catalunya és la tercera prova per etapes més antiga del món, després del Tour de França i el Giro d’Itàlia, i any rere any aglutina els millors corredors del panorama internacional.

 

Mostra el teu compromís amb Pallars Digital.
Fes-te subscriptor per només 3€ al mes, perquè la informació de qualitat té un valor.

Fes-te subscriptor

Participació