Divendres, 19 d'abril de 2024
bàsquet

El bàsquet català també dona per finalitzades totes les competicions

La decisió, presa com a conseqüència de la crisi del coronavirus, afecta el CB Tremp i el CB Sort

Redacció 28 d'abril de 2020 a les 16:05
El Tremp i el Sort en un partit d’aquesta temporada | Arnau Ubach
La Federació Catalana de Basquetbol (FCBQ) ha seguit els passos del món del futbol i ha decidit donar també per finalitzades totes les competicions de la temporada 2019-2020 després de les successives pròrrogues de l’estat d’alarma pel coronavirus. Si el passat dia 23 la FCBQ ja va decretar la suspensió dels campionats federatius, excepte Sèniors i Preferents, l’entitat ha confirmat avui la suspensió de les lligues de totes les categories del bàsquet català.

La FCBQ també ha anunciat que retornarà als clubs la part proporcional de les llicències, de les quotes de participació i de les despeses d’arbitratge, al mateix temps que negocia amb corredories d'assegurances fer el mateix amb la mútua pagada. ​Al Pallars, la suspensió de les lligues afecta els equips sèniors del CB Sort i del CB Tremp però també tots els equips base de l’entitat trempolina.
 
Les competicions tant de bàsquet com de futbol es van suspendre el passat 11 de març pel brot de coronavirus. En el cas del futbol, la Federació Catalana ja va donar per finalitzades totes les competicions la setmana passada.

 

Mostra el teu compromís amb Pallars Digital.
Fes-te subscriptor per només 3€ al mes, perquè la informació de qualitat té un valor.

Fes-te subscriptor

Participació