Dissabte, 27 d'abril de 2024
comunicat

Nota als anunciants, subscriptors i lectors de Pallars Digital

Davant la situació excepcional que vivim hem reforçat la nostra activitat informativa i hem decidit mantenir la publicitat dels nostres anunciants però sense cobrar-la

Redacció 16 d'abril de 2020 a les 20:24

A Pallars Digital no hem aturat la nostra activitat. L’emergència sanitària que estem vivint ens ha portat a reflexionar sobre la situació actual del nostre mitjà. Aquesta crisi ens ha fet prendre una sèrie de mesures que afecten subscriptors, anunciants i lectors.

El diari manté actualment el seu volum informatiu habitual com a senyal de compromís amb els lectors i el seu dret d’accés a la informació. Estem dedicant esforços addicionals per poder garantir la puntualitat i la rigorositat de les notícies d’actualitat del nostre territori en un moment tan transcendental com l’actual.

Hem decidit mantenir tota la publicitat habitual dels nostres anunciants durant aquest mes d’abril, però no la facturarem. Així mateix, hem congelat el cobrament de les factures corresponents al mes de març fins que no acabin les mesures de confinament.

En relació als subscriptors, ens hem vist obligats a ajornar el sorteig del mes de març, consistent en un vol en globus pel Geoparc Orígens, mentre que les promocions dels mesos posteriors queden, de moment, suspeses. La normalitat es recuperarà un cop es doni per finalitzada la situació actual.

Aquestes són decisions dures per les finances del diari, però després d’haver valorat diferents opcions, creiem que són les més adequades i coherents. Pallars Digital va néixer amb l’objectiu de donar veu a les realitats que esdevenen a les comarques pallareses, i també de convertir-se en un element cohesionador del territori. Ara, més que mai, ho volem seguir fent.

Volem agrair a tots els nostres lectors, i especialment als anunciants, subscriptors i a les institucions col·laboradores, la fidelitat i confiança que ens demostren cada dia, donant valor i sentit a la feina que realitzem i garantint un periodisme rigorós i de proximitat.

 

Mostra el teu compromís amb Pallars Digital.
Fes-te subscriptor per només 3€ al mes, perquè la informació de qualitat té un valor.

Fes-te subscriptor

Participació