16 d'abril de 2024
coronavirus

​L’Ajuntament de la Pobla recull 1.350 quilos d'aliments al Banc dels Aliments de Lleida

Tots aquests productes seran repartits a través de l’entitat Càritas de la Pobla de Segur

Redacció 8 d'abril de 2020 a les 17:37
Imatges de la recollida d’aliments aquest dimecres al matí | Ajuntament de la Pobla de Segur
Amb la crisi del coronavirus augmenten els usuaris del Banc dels Aliments a la província de Lleida i això implica que hi hagi més necessitat d’aliments al territori lleidatà. La pandèmia ha n’ha dificultat els canals de distribució al territori i és per aquest motiu que el Banc dels Aliments ha demanat a l’Ajuntament de la Pobla de Segur la recollida de 1.350 quilos d’aliments, que seran repartits a través de l’entitat Càritas.

L’alcalde de la Pobla, Marc Baró, ha remarcat que “era necessari anar a buscar aquests productes per tenir-los a l’abast de les persones a qui més falta faci”. Els aliments s’han recollit aquest matí amb dos furgons de la brigada d’obres i serveis i hores d’ara ja són a la Pobla. 

En aquest sentit, el director del Banc dels Aliments de Lleida, Oriol Berenguer, en una tertúlia a SER Ràdio Lleida, ha explicat que les altes dels usuaris ja es comencen a notar i que s’esperen uns mesos molt difícil s. Per aquest motiu, s’ha fet una crida als donatius d’aliments i s’està abastint a totes les entitats receptores de la demarcació de Lleida, entre les quals hi ha Càritas de la Pobla de Segur. 

El consistori poblatà recorda a totes aquelles persones que s’han vist afectades econòmicament per la crisi del coronavirus que poden posar-se en contacte amb l’entitat Càritas per poder anar a recollir aliments de primera necessitat. Podeu fer-ho a través del telèfon de contacte 605 083 333


 

Mostra el teu compromís amb Pallars Digital.
Fes-te subscriptor per només 3€ al mes, perquè la informació de qualitat té un valor.

Fes-te subscriptor

Participació