Dimarts, 23 d'abril de 2024
consulta

La Pobla de Segur ajorna de nou la consulta per canviar el nom al passeig Josep Borrell

L'emergència pel coronavirus ha obligat a cancel·lar la votació que havia de celebrar-se un diumenge d'aquest mes

Tomàs Garcia Espot 2 d'abril de 2020 a les 12:15
L'aprovació de la consulta va comptar amb els vots d’ERC i Junts i l’absència dels del PSC | Ajuntament de la Pobla de Segur
L'Ajuntament de La Pobla de Segur ha decidit ajornar la consulta per canviar el nom al passeig Josep Borrell a causa de les mesures contra el coronavirus. En declaracions a Pallars Digital l’alcalde, Marc Baró, ha afirmat que malgrat tenir-ho tot a punt per fer-la, "ara tenim unes altres prioritats" i que "així que puguem tornar a la normalitat, buscarem una nova data”, ha dit. 

La celebració de la consulta, prevista per a un diumenge d'aquest mes, havia estat aprovada el passat 20 de febrer amb el suport dels set regidors d'Esquerra Republicana de Catalunya (ERC) i del de Junts per la Pobla (JxP), mentre que els tres edils socialistes van marxar del ple just abans de la votació. 

El PSC renuncia a les dietes dels plens

Per altra banda, el grup del PSC al consistori poblatà ha presentat una moció per tal que els regidors renunciïn a les indemnitzacions en concepte d'assistència a plens, comissions i Àrea de Règim intern, atesa la situació causada per la Covid-19. En un comunicat, els membres socialistes afirmen que "és el moment que s'estalviïn i es prioritzin tots els recursos, especialment econòmics, per fer front al coronavirus". 

 

Mostra el teu compromís amb Pallars Digital.
Fes-te subscriptor per només 3€ al mes, perquè la informació de qualitat té un valor.

Fes-te subscriptor

Participació