Diumenge, 19 de maig de 2024

Centenars de pallaresos i pallareses se solidaritzen amb La Marató de TV3

La solidaritat dels catalans va tornar a quedar palesa en una nova edició de La Marató, que enguany tractava les malalties neurodegeneratives

Pallars Digital 16 de desembre de 2013 a les 08:59
Aquest darrer cap de setmana han tingut lloc al Pallars nombrosos actes per recaptar fons i col·laborar amb La Marató de TV3, que enguany ha tractat sobre les malalties neurodegeneratives.
 
A Tremp hi han hagut activitats per a tots els gustos. Des de conferències a la Biblioteca Pública Maria Barbal, fins a un ball country a la Rambla Doctor Pearson a càrrec de Country Pallars, on també s'hi van instal·lar diverses associacions del municipi, com la companya 'A Galet', que va organitzar un mercat de segona mà, l'Associació de Dones Rosa d'Abril o La Casa del Sol Naixent, entre d'altres.
 
Al Casal de Gent Gran de Tremp es va fer ball de tarda i un bingo solidari, així com a La Vall Fosca i a Llavorsí o al pavelló d'esports de Sort, població on a banda també es va celebrar una ballada de sardanes i una xocolatada.
 
L'associació musical del Pirineu (AMUP) va organitzar a la Pobla de Segur un concert i a les pistes d'esquí pallareses es van realitzar classes d'esquí solidàries.
 
L'acte més concorregut i espectacular del cap de setmana, però, va ser l'enlairament de fanalets que va organitzar a Tremp l'Oncolliga't contra el càncer. Uns 350 desitjos es van enlairar en forma de fanal lluminós a un cel trempolí que va quedar enlluernat, per uns instants, d'esperança i solidaritat.

 

Mostra el teu compromís amb Pallars Digital.
Fes-te subscriptor per només 3€ al mes, perquè la informació de qualitat té un valor.

Fes-te subscriptor