Divendres, 26 d'abril de 2024
confinament

«Bunker Televisió» o «Radio Balcón», propostes pallareses per alleugerir el confinament

L’enginy dels pallaresos per distreure's però també per entretenir s’ha posat a prova amb l’estat d'alarma

Redacció 26 de març de 2020 a les 18:01

Els dies de confinament han obligat a molts pallaresos i pallareses a buscar opcions de tot tipus per entretenir-se a casa. Llegir llibres, mirar sèries o pel·lícules, realitzar quedades virtuals, vermuts online o videoconferències amb família o coneguts són algunes de les propostes més utilitzades i que ajuden d’alguna manera a alleugerir la quarantena. 

Però n'hi ha d'altres que els ha donat per crear. A la Pobla de Segur destaca Bunker Televisió, una iniciativa a Youtube de dos veïns de la població, Manel Dalmau i Xavier Tronchoni, que han engegat un programa d’entreteniment diari amb l’objectiu principal d'acompanyar la gent confinada de la Pobla, però també del Pallars, per fer-los passar una bona estona. 

Una altra iniciativa que està tenint força èxit a Tremp és la d’Ibai Ugarte, un veí de la ciutat aficionat a la música que arran de l’èxit de les sessions que ofereix des del seu balcó de l’avinguda Espanya, s’ha animat des de fa uns dies amb Radio Balcón, un programa diari d’una hora de durada que emet en directe a les 20h al seu propi canal d'Instagram.
 
 

 

Mostra el teu compromís amb Pallars Digital.
Fes-te subscriptor per només 3€ al mes, perquè la informació de qualitat té un valor.

Fes-te subscriptor

Participació