Divendres, 19 d'abril de 2024
coronavirus

L’Hospital del Pallars prepara el trasllat dels pacients de llarga estada a l’Hotel Alegret de Tremp

La mesura pretén minimitzar el risc de contagi de Covid-19 i aconseguir més espai per a possibles afectats per coronavirus

Jordi Ubach Llorens 21 de març de 2020 a les 15:37
L’Hotel Alegret de Tremp, en imatge d’arxiu | Hotel Alegret
L’Hospital Comarcal del Pallars traslladarà aquest diumenge una desena de pacients ingressats en règim sociosanitari, el que es coneix com llarga estada, a l'Hotel Alegret de Tremp. L’objectiu d’aquesta mesura, que es pren per prevenció, és aïllar aquests pacients de la propagació del coronavirus i també aprofitar els espais que deixaran disponibles per si són necessaris de cara a atendre a possibles afectats per la Covid-19.

La brigada municipal de l'Ajuntament de Tremp donarà suport aquesta tarda per traslladar el material necessari des de l'hospital fins a l'hotel. No obstant, el trasllat dels pacients -que es farà en ambulància- no s’efectuarà fins demà.
 
L’alcaldessa de Tremp, Maria Pilar Cases, ha explicat a Pallars Digital que el trasllat de pacients a l’Hotel Alegret és una mesura preventiva i que des del consistori s’està oferint tota aquella ajuda que es pugui proporcionar a l’hospital, ja sigui en tasques de desinfecció dels carrers o, com és el cas d’aquesta tarda, amb el trasllat de material sanitari.

Tant Cases com el director assistencial de l’Hospital del Pallars, Eduard Sanjurjo, han reiterat la importància que la població segueixi les ordres de confinament i es quedi a casa. “És vital”, ha afirmat Sanjurjo, que s'ha mostrat agraït a la ciutadania i a les institucions locals i comarcals per la seva col·laboració en aquesta crisi sanitària. L’hospital, recordem, té hores d’ara sis persones ingressades amb coronavirus.


 

Mostra el teu compromís amb Pallars Digital.
Fes-te subscriptor per només 3€ al mes, perquè la informació de qualitat té un valor.

Fes-te subscriptor

Participació