Dimecres, 24 d'abril de 2024
coronavirus

Primeres sancions a Tremp per desobeir l’ordre de confinament

La Policia Local realitza prop de 200 avisos a la població i aixeca les primeres actes que comportaran l'inici d'expedients sancionadors

Redacció 20 de març de 2020 a les 16:26
El cos de Policia Local de Tremp ha realitzat prop de 200 avisos a la població en els darrers dos dies per no respectar el confinament domiciliari. A més, segons ha informat l’Ajuntament de Tremp, aquest divendres s'han aixecat les primeres actes que comportaran l'inici dels expedients sancionadors previstos.

El consistori també ha recordat les restriccions pel que fa a la mobilitat en vehicle i ha anunciat que la policia municipal, juntament amb els Mossos d’Esquadra, han establert un dispositiu exclusiu per controlar les infraccions que es produeixin aquest divendres i durant tot el cap de setmana. L’objectiu de tot plegat, evitar desplaçaments innecessaris i a segones residències.

Les instruccions rebudes de l'autoritat competent en la matèria són de denunciar totes les persones que circulin en vehicle amb més d'una persona i sense la corresponent justificació establerta en el Decret estatal. Els controls policials al municipi s'intensificaran segons els graus d'incompliment.






 

Mostra el teu compromís amb Pallars Digital.
Fes-te subscriptor per només 3€ al mes, perquè la informació de qualitat té un valor.

Fes-te subscriptor

Participació