16 d'abril de 2024

L'Acadèmia de Talarn tornarà a impartir els cursos de caporal major que havia perdut

Pallars Digital 13 de desembre de 2013 a les 10:19

 
REDACCIÓ | Segons informa el diari Segre en la seva edició d'avui, l´Acadèmia General Bàsica de Suboficials (AGBS) de Talarn recuperarà el 2014 els cursos de caporal major que aquest any es van impartir a Cadis. Així ho van confirmar fonts pròximes al centre, que van indicar que esperen més de dos-cents alumnes a partir del pròxim mes de febrer.
 
Aquest curs se sumarà als d´idiomes i als de brigades per completar l´oferta formativa de l´acadèmia del Pallars Jussà entre els mesos de gener i setembre, quan no hi ha formació per a nous sergents. 
 
El curs de caporal major tindrà una durada inferior a les dos setmanes, en contraposició a la formació de prop d´un mes que s´impartia el 2012, l´últim organitzat a l´acadèmia. El seguirà entre els mesos de març i abril la formació per a brigades, que aquest any es va traslladar des de Talarn a Calatayud. L´acadèmia, que conclou aquest mes la formació de suboficials fins al setembre del 2014, ja ha iniciat els cursos d´anglès.
 
Oferta similar a la del 2012
 
D´aquesta manera, es completa una oferta de cursos similar a la de l´any 2012, després d´un any en què l´acadèmia ha quedat sense alumnes entre els mesos de gener i setembre. 
 

 

Mostra el teu compromís amb Pallars Digital.
Fes-te subscriptor per només 3€ al mes, perquè la informació de qualitat té un valor.

Fes-te subscriptor

Etiquetes:
Del dia