Divendres, 19 d'abril de 2024
Coronavirus

El Pallars, sense casos de coronavirus malgrat l'increment general d'afectats

El nombre d’infectats a la demarcació de Lleida s'eleva a 26, la majoria fora de perill

Jordi Ubach Llorens 13 de març de 2020 a les 22:35
Un padrí ajuda el seu net a netejar-se les mans | VOTV
Malgrat l'increment de malalts afectats a la demarcació de Lleida, a Catalunya i a tot l'Estat, el Pallars es manté sense casos de coronavirus. Tot i que en els darrers dies el Departament de Salut no dona informació sobre el veïnatge dels nous afectats, fonts de l’Hospital del Pallars han confirmat a Pallars Digital que les comarques pallareses no han registrat fins a dia d'avui cap cas de persona amb el virus.

A la demarcació de Lleida s'han confirmat aquest divendres al vespre un total de 26 casos positius de coronavirus d'edats diverses, la majoria gent gran. D’aquests 26, fins a 20 casos estan relacionats amb un viatge de l’Imserso a Benidorm. La darrera informació que s'havia donat de casos positius al territori era de 17 pacients, per la qual cosa durant la jornada d’avui s'ha augmentat la xifra en nou persones. Quatre dels afectats estan hospitalitzats i un es troba a la UCI.

Al mateix temps, el delegat del Govern a Lleida, Ramon Farré, ha assegurat que hi ha 57 sanitaris en vigilància a tota la demarcació per risc de contagi després de tractar amb pacients. A més, en tot el territori lleidatà es comptabilitzen gairebé un centenar de persones en aïllament als seus domicilis, ha explicat Farré, que ha pronosticat que en les properes setmanes hi haurà un augment del nombre de casos positius.



 

Mostra el teu compromís amb Pallars Digital.
Fes-te subscriptor per només 3€ al mes, perquè la informació de qualitat té un valor.

Fes-te subscriptor

Participació