Dissabte, 20 d'abril de 2024
Coronavirus

Tancades les estacions d’esquí pallareses a partir d'aquest dissabte

Es tracta d’una mesura preventiva que també ha pres l’estació aranesa de Baqueira Beret

Jordi Ubach Llorens 13 de març de 2020 a les 14:09
El pic de l’Orri des de la cota 2.000 de Port Ainé | ACN
El conseller de Territori i Sostenibilitat, Damià Calvet, ha ordenat el tancament de les estacions d’esquí de Port Ainé i d’Espot a partir d’aquesta propera matinada. La mesura serà vigent a partir de les 12h de la matinada del 14 de març i és susceptible de revisió, en coherència amb la situació epidemiològica de cada moment, segons el Departament.

Amb la clausura dels complexos hivernals, la Generalitat respon a la reivindicació dels alcaldes de la comarca, que avui s’han reunit en una comissió d’urgència i que han instat el Govern a tancar les estacions com a mesura preventiva. Les estacions de Tavascan i Baqueira Beret també han tancat les seves instal·lacions des d’avui mateix.

Les activitats que es duen a terme en l’àmbit d’aquestes instal·lacions s’han considerat incloses en l’àmbit de les mesures de suspensió adoptades pel Departament de Salut en la seva resolució respecte de les activitats col·lectives, de caràcter públic i privat, recreatives i d’oci celebrades en espais tancats o oberts que impliquin una concentració de més de 1.000 persones, i en la mesura de tancament de totes les instal·lacions esportives tant de titularitat privada com pública.





 

Mostra el teu compromís amb Pallars Digital.
Fes-te subscriptor per només 3€ al mes, perquè la informació de qualitat té un valor.

Fes-te subscriptor

Participació