Diumenge, 28 d'abril de 2024

La Societat de Foment del Jussà amplia capital amb l'aportació de 25 nous accionistes

Jussactiu passarà a tenir 77 socis dels quals 10 son administracions publiques i 67 son socis privats

Pallars Digital 14 de desembre de 2013 a les 08:00
La Societat de Foment del Pallars Jussà aprovarà pròximament en junta general extraordinària una ampliació de capital que donarà entrada a 25 nous accionistes, amb el que sumarà ja 77 socis. Els nous socis aportaran 1.000 euros cada un, de manera que el capital social de l´entitat mixta serà ara de 105.000 euros, un 24% més que abans de l´ampliació.
 
La societat es va constituir formalment a l´abril després de diversos mesos de tràmits i negociacions i va comptar amb la participació de 42 empreses i deu corporacions públiques, formades per la majoria d´ajuntaments de la comarca i el Consell Comarcal. 
 
Amb les noves incorporacions, Jussactiu passarà a tenir 67 empreses i 10 entitats públiques, la qual cosa implica que més del 73% de l´accionariat és de capital particular. 
 
Jussactiu que està dirigit pel president de PIMEC i fill de Llimiana, Josep González, té com a objectiu influir, promocionar i desenvolupar els interessos econòmics del Pallars Jussà. També vol incidir en potenciar les empreses establertes, l'emprenedoria i el foment d'inversions i projectes que generin la creació de llocs de treball en benefici i projecció de la comarca. 
 
Jussactiu preveu presentar pròximament alguns dels primers projectes que durà a terme, entre els quals destaca la implantació de cultius intensius o d´alt rendiment a la comarca, segons fonts de l´entitat. Altres projectes anunciats fa un any van ser desencallar el golf de la Vall Fosca i una planta deshidratadora de farratges.

 

Mostra el teu compromís amb Pallars Digital.
Fes-te subscriptor per només 3€ al mes, perquè la informació de qualitat té un valor.

Fes-te subscriptor

Etiquetes:
Arxiu, Jussactiu