Dissabte, 27 d'abril de 2024
ciclisme

Un veí de Sort participarà a la «Cape Epic», la prova reina de la BTT

Es tracta d’Albert Sánchez i competirà per parelles amb Dani Lechado en aquesta prova que es disputa a Sud-àfrica

Redacció 12 de març de 2020 a les 10:01
L’alcalde de Sort, Raimon Monterde, ha desitjat sort a Albert Sánchez | Ajuntament de Sort
El ciclista pallarès Albert Sánchez, veí de Sort, participarà a la Absa Cape Epic de Sud-àfrica, la prova reina per etapes del món de la BTT considerada l'equivalent al Tour de França. En aquesta competició, que se celebra del 15 al 22 de març, hi participen corredors de nivell d'arreu del món, ja siguin professionals o amateurs.

Amb una etapa pròleg aquest proper diumenge a la Universitat de Ciutat del Cap i fins el següent diumenge, els corredors recorreran els paratges naturals de Sud-àfrica al llarg de vuit etapes, sumant un total de 647 quilòmetres i 15.500 metres de desnivell positiu.

Albert Sánchez és el primer ciclista pallarès a córrer aquesta prova i ho fa per invitació. Participarà per parelles amb Dani Lechado, resident a Andorra i expert en proves BTT d'alt nivell. Aquesta disciplina exigeix les parelles anar junts tota la cursa sense que la separació arribi a ser de més d'un metre.

Albert Sánchez, que ha participat en les darreres edicions de la Titan Desert, s’ha mostrat ambiciós i en la seva primera participació a la Cape Epic es marca com a objectiu “viure l’experiència” i obtenir “el millor resultat possible”. Ho farà amb equipament de bicicletes Scott i amb el patrocini del Grup El Batlliu, Solevar i Viladomat Esports d'Andorra.

 

Mostra el teu compromís amb Pallars Digital.
Fes-te subscriptor per només 3€ al mes, perquè la informació de qualitat té un valor.

Fes-te subscriptor

Participació