Dimarts, 23 d'abril de 2024
repatriació

Els cossos dels tres muntanyencs pallaresos morts a Geòrgia ja són a Catalunya

L’Ajuntament de Sort els dedica un emotiu minut de silenci durant la sessió plenària

Redacció 12 de març de 2020 a les 12:42
Minut de silenci durant el ple de l’Ajuntament de Sort | Ajuntament de Sort
Els cossos dels tres veïns del Pallars Sobirà morts la setmana passada mentre feien una travessa d’esquí de muntanya a Geòrgia, Ferran Comadran, Julio Barbod i Anselmo Ramírez, ja han aterrat a Catalunya. Segons ha confirmat el Ministeri d’Afers Exteriors espanyol a Pallars Digital, la companyia d’assegurances i el mateix ministeri n'han coordinat les tasques de repatriació.

D’altra banda, Carles Feliu, el pallarès que va resultar ferit greu en el mateix accident, es continua recuperant en un hospital de la capital georgiana de Tiblissi després de superar diverses operacions. Ho fa al costat de la seva família, que s’ha desplaçat a Geòrgia, i juntament també amb part de l’expedició pallaresa que va sortir il·lesa de l’accident.

Els fets van tenir lloc el dimecres de la setmana passada quan una allau va sorprendre un grup de vuit pallaresos que s'havien desplaçat a la zona del Caucas, a la regió de Mestia, a Geòrgia. La neu en va atrapar mortalment a tres i en va ferir dos més, un dels quals va ser donat d’alta en les hores següents. Tots eren del Pallars Sobirà i muntanyencs experts.


Minut de silenci al ple de Sort

L’Ajuntament de Sort va recordar els tres muntanyencs morts durant el transcurs de la sessió plenària de dimarts amb un emotiu minut de silenci. L’alcalde, Raimon Monterde, es va posar a disposició de les famílies, a qui va donar tot el suport en nom de la corporació municipal i de tots els regidors. El consistori, recordem, va decretar la setmana passada tres dies de dol.


 

Mostra el teu compromís amb Pallars Digital.
Fes-te subscriptor per només 3€ al mes, perquè la informació de qualitat té un valor.

Fes-te subscriptor

Participació