Divendres, 26 d'abril de 2024
futbol

Victòria del CF Tremp (3-0), empat del Pobla (2-2) i derrotes d’EF Tremp (4-2) i Rialp (6-0)

En futbol sala, victòries del Guaja Aventuras Tremp a Artesa (2-4) i del Conca Dellà a Peramola (3-7)

Jordi Ubach Llorens 9 de març de 2020 a les 11:03
El Pobla no va passar de l’empat a Vilanova de l’Aguda | UE Vilanova de l'Aguda

Aquest cap de setmana només el CF Tremp ha estat capaç de sumar els tres punts. Els trempolins van superar l'Oliana per 3 gols a 0 gràcies al bon joc i a una molt bona primera part que va servir per posar-se 2-0 al marcador amb gols de Nadir (22’) i Deniz (32’). A la represa el Tremp encara va tenir temps d’ampliar el marcador amb el definitiu 3-0, obra de Buhai al minut 57.

Encara al grup 14 de Tercera Catalana, el CF Pobla ha empatat a 2 al camp del Vilanova de l’Aguda. Els pallaresos, amb nombroses baixes, van jugar un partit seriós i van aconseguir empatar en les dos ocasions que els locals es van posar per davant. Plana i Molleví van ser els autors dels gols poblatans. 



Al grup 13, l’EF Tremp va caure al camp d’un rival teòricament inferior, el Puigvertenc, per 4 gols a 2. Els trempolins es van avançar per mitjà de Torra, però els locals van capgirar el marcador amb quatre gols en només mitja hora. Durany, al 85’, va anotar el segon gol pallarès a les acaballes del partit.

A Quarta Catalana, al grup 21, el FC Rialp va perdre per un clar 6 a 0 al camp del segon classificat, el Vilanovenca. Els del Pallars Sobirà no van tenir cap opció en un partit que afrontaven amb només 12 jugadors disponibles. 

El CF Tremp, a un punt del Pobla

Amb aquests resultats, al grup 14 de Tercera Catalana, el CF Pobla segueix a la 6a posició amb 36 punts, mentre que el CF Tremp puja a la 8a plaça i amb 35 es col·loca a només un punt de l’etern rival. Al grup 13, l’EF Tremp baixa una posició i ara és 13è amb 26 punts, mentre que a Quarta Catalana, per últim, el FC Rialp segueix a la 7a posició amb 36.

La propera jornada, només el CF Tremp jugarà forà. Ho farà al camp del Torà. La resta d’equips juguen a casa. El CF Pobla rebrà la Seu d’Urgell, l’EF Tremp el Vilanova de la Barca i el Rialp l’Andorra B.

Doble triomf en futbol sala

En futbol sala, a Segona Catalana, el Guaja Aventuras Tremp ha vençut per 2 gols a 4 a la pista de l’Artesa de Segre. Els locals es van avançar en fins a dos ocasions, però els pallaresos van saber reaccionar i capgirar el marcador gràcies als gols de Sekou, Rossell i Fité per partida doble. Amb aquest triomf, el cinquè consecutiu, el CFS Tremp es manté 5è amb 30 punts.

A Tercera Catalana, el Conca Dellà Futbol Sala ha guanyat al camp del Peramola per 3 gols a 7, sumant així la tercera victòria consecutiva. Els isonencs van ser superiors durant tot el partit i van anar sempre per davant en el marcador. Albert amb quatre, Gázquez amb dos i Ilovan van ser els autors dels gols pallaresos, que situen l’equip 4t amb 32 punts.

La propera jornada de lliga el Tremp jugarà a casa contra el Torrefarrera B, mentre que el Conca Dellà rebrà el Vila-sana.
 

RESULTATS I CLASSIFICACIÓ | Futbol: Tercera Catalana, grup 13

RESULTATS I CLASSIFICACIÓ | Futbol: Tercera Catalana, grup 14

RESULTATS I CLASSIFICACIÓ | Futbol: Quarta Catalana, grup 21

RESULTATS I CLASSIFICACIÓ | Futbol sala: Segona Catalana, grup 9

RESULTATS I CLASSIFICACIÓ | Futbol sala: Tercera Catalana, grup 18

 

Mostra el teu compromís amb Pallars Digital.
Fes-te subscriptor per només 3€ al mes, perquè la informació de qualitat té un valor.

Fes-te subscriptor

Participació