Divendres, 26 d'abril de 2024
trànsit

Prorroguen tres setmanes més el tall de la C-1412b a Isona

La carretera estarà tancada a l’altura del quilòmetre 42 fins el 27 de març per treballs de conservació

Jordi Ubach Llorens 6 de març de 2020 a les 11:53
El trànsit es desvia pel nucli de Conques | GSV
El tall de la carretera C-1412b que obliga els vehicles a circular per un itinerari alternatiu entre Isona i Conques continuarà almenys tres setmanes més. Així ho ha comunicat l’Ajuntament d’Isona i Conca Dellà, que explica que el Servei de Carreteres de Lleida ha allargat el tall al punt quilomètric 42,4 de la via fins el 27 de març. Aquesta és la segona pròrroga, ja que inicialment les obres havien d’estar enllestides el 13 de febrer.

El Departament de Territori i Sostenibilitat està duent a terme en aquest punt treballs de conservació. El mal estat del ferm, que ja feia temps que s'evidenciava i que s'ha agreujat els últims mesos, és el motiu principal d'aquesta actuació. Com a conseqüència del tall, el trànsit es devia per la C-1412bz i la C-363.

Una esllavissada en un terraplè ja va portar a tallar aquesta carretera per obres l'any 2009, ara fa justament 11 anys. En aquella ocasió, els vehicles també es van desviar per la carretera antiga. Aquesta setmana també s’ha donat a conèixer la pròrroga dels talls intermitents a la carretera C-13 durant dos setmanes més.

 

Mostra el teu compromís amb Pallars Digital.
Fes-te subscriptor per només 3€ al mes, perquè la informació de qualitat té un valor.

Fes-te subscriptor

Participació