Diumenge, 5 de maig de 2024
futbol

L’Escola de Futbol de la Pobla s’adhereix a la campanya #ThoEstasPerdent

El club ha constituït aquest any un equip femení per primera vegada en la seva història

Redacció 6 de març de 2020 a les 10:37
Les noies de l’aleví femení s’han unit a la campanya #ThoEstasPerdent | EF Pobla
L’Escola de Futbol de la Pobla de Segur s’ha adherit a la campanya #ThoEstasPerdent per fomentar el futbol femení. Es tracta d’una iniciativa de l’Institut Català de les Dones (ICD) amb el suport del Consell de l’Audiovisual de Catalunya (CAC), la Generalitat i la Corporació Catalana de Mitjans Audiovisuals (CCMA) per donar més visibilitat a l'esport femení als mitjans. L'objectiu, avançar cap a la plena igualtat, trencar estereotips i consolidar referents femenins.

Aquesta iniciativa coincideix amb la posada en marxa, a la Pobla, del primer equip femení en la història de l’Escola de Futbol del municipi. Actualment, l’EF Pobla compta amb sis equips, dels quals cinc són mixtes. Arran d’una iniciativa d’unes nenes i noies de la Pobla motivades per practicar el futbol, l’Escola ha apostat per crear un equip aleví femení amb un objectiu inclusiu i per donar l’oportunitat a les esportistes d’entrenar i crear un equip més a l’Escola.

En motiu de la creació d’aquest aleví femení, l’Escola s’ha adherit a la campanya, que té com a lema Si no veus esport femení, t’estàs perdent la meitat de l’espectacle. El club treballa ara per incorporar l’equip en alguna lliga local o territorial, com la lliga Pirineus, per poder competir amb altres equips i poder gaudir del futbol i de la competició.

Un altre club pallarès que s’ha unit a la campanya #ThoEstasPerdent és el Club Futbol Sala Tremp i el seu cadet femení.
 

El cadet femení del CFS Tremp també s’ha unit a la campanya. Foto: CFS Tremp

 

Mostra el teu compromís amb Pallars Digital.
Fes-te subscriptor per només 3€ al mes, perquè la informació de qualitat té un valor.

Fes-te subscriptor

Participació