Dijous, 18 d'abril de 2024
piragüisme

Lluís Rabaneda opta a la vicepresidència de la Federació Internacional de Piragüisme

El pallarès, que ha estat proposat per la Federació Espanyola, és actualment el president del comité tècnic de freestyle

Redacció 6 de febrer de 2020 a les 11:11
Lluís Rabaneda, a les Jornades per a l'Excel·lència de 2018 | Jornades per a l'Excel·lència
El president del comitè tècnic de freestyle de la Federació Internacional de Piragüisme (ICF), el pallarès Lluís Rabaneda, optarà a la vicepresidència de la junta directiva de l'ens internacional, que escollirà els nous membres en el congrés mundial que tindrà lloc el proper mes de desembre a Manila (Filipines). La candidatura de Rabaneda, veí de Llavorsí, ha estat proposada per la Federació Espanyola de Piragüisme.

La presidència de l'ICF és des de fa 12 anys a mans del madrileny José Perurena, però enguany deixarà el càrrec. Rabaneda, que ja treballa amb la seva candidatura, ha assegurat en declaracions al diari Segre que els Mundials de piragüisme de Sort i la Seu els han donat "visibilitat", però assegura que la lluita serà "ajustada" perquè hi haurà sis o set candidatures.

Rabaneda ha explicat que en cas de sortir escollit vicepresident, els seus objectius passaran per la distribució televisiva de les comepticions i la creació d'un departament de sostenibilitat. Rabaneda també és actualment responsable de relacions internacionals de la Federació Espanyola de Piragüisme.

 

Mostra el teu compromís amb Pallars Digital.
Fes-te subscriptor per només 3€ al mes, perquè la informació de qualitat té un valor.

Fes-te subscriptor

Participació