Dijous, 18 d'abril de 2024
esquí de muntanya

Anna Figuera, Arnau Cases, Roger Fíguls i Aina Garreta, campions de Catalunya vertical d'esquí de muntanya

En la prova disputada el passat diumenge a l’estació d’esquí d’Espot

Redacció 4 de febrer de 2020 a les 12:54
Els premiats en totes les categories es van fotografiar junts al podi | FEEC
Els pallaresos Anna Figuera, Arnau Cases, Roger Fíguls i Aina Garreta s’han proclamat campions de Catalunya vertical d’esquí de muntanya, en les seves respectives categories, en la prova disputada el passat diumenge a l’estació d’esquí d’Espot, on el fort vent en la part més alta de l’itinerari ha estat un dels protagonistes de la jornada.

Anna Figuera, de l'Espot Esqui Club Valls d'Àneu, ho ha fet en categoria Sènior femení, mentre que Arnau Cases, del mateix club, s'ha imposat en la categoria Promeses masculí. La cursa sènior i promesa ha superat un itinerari de 3,5 quilòmetres amb 750 metres de desnivell, arribant fins a la cota 2.300 de l’estació.

En categories inferiors, Roger Fíguls es va imposar al també pallarès Marc Ràdua a la Sub-18 masculina, una prova formada per un traçat una mica més curt de 2,5 quilòmetres i 550 metres de desnivell. 

La cursa dels més joves també s’alçava fins a la cota 2.300 però amb un recorregut més curt de 1,7 quilòmetres i 400 metres de desnivell. Aina Garreta es va endur la victòria en la categoria Sub-14 femenina, tot i que la victòria va ser per Laia Sallés, federada per la federació andalusa (FAM).

 

Mostra el teu compromís amb Pallars Digital.
Fes-te subscriptor per només 3€ al mes, perquè la informació de qualitat té un valor.

Fes-te subscriptor

Participació