Dijous, 25 d'abril de 2024
tren de la pobla

Ferrocarrils manté el servei amb autobús entre Balaguer i la Pobla

La unitat que es va accidentar en una esllavissada a Àger es troba encara en procés reparació

Redacció 30 de gener de 2020 a les 10:12
Imatge de l’interior d’un comboi del tren de la Pobla | FGC
El servei de tren entre les estacions de Balaguer i la Pobla de Segur es continuarà realitzant amb autobús durant els propers dies com a conseqüència dels treballs de reparació en una de les unitats de tren que ofereixen servei en aquesta línia. Aquesta unitat de tren es troba immobilitzada des del passat dijous quan, coincidint amb les fortes pluges, es va produir un despreniment d’un bloc de pedra que va impactar contra la capçalera del tren al seu pas per Àger.

Aquest fet va provocar la immobilització del vehicle i el seu trasllat als tallers de Ferrocarrils de la Generalitat (FGC), on des d’aleshores els tècnics d'FGC han treballat en la reparació de les peces afectades per l’impacte. Una vegada finalitzats els treballs de reparació dels elements afectats, es realitzarà l’auditoria tècnica que determinarà quan es restablirà el servei a tota la línia.

El servei de trens entre les estacions de Lleida-Pirineus i Balaguer serà l’habitual, amb l’excepció d'algunes circulacions, que també es veuran substituïdes íntegrament per un servei d’autobús, i que es poden consultar al web de Ferrocarrils.

 

Mostra el teu compromís amb Pallars Digital.
Fes-te subscriptor per només 3€ al mes, perquè la informació de qualitat té un valor.

Fes-te subscriptor

Participació