Dijous, 18 d'abril de 2024
pallars actiu

La Societat de Foment del Pallars canvia de gerència

Eva Fiter substituirà Josep Maria Tarrat com a gerent de Pallars Actiu

Redacció 27 de gener de 2020 a les 10:24
Imatge d'una reunió recent de Pallars Actiu amb el secretari general de l'Esport | Pallars Actiu
La Societat de Foment del Pallars, Pallars Actiu, canvia de gerència. El fins ara gerent, Josep Maria Tarrat, ha deixat les funcions per motius personals i serà substituït per Eva Fiter, politòloga i diplomada en gestió i administració pública i que ha estat col·laborant amb la societat els darrers anys.

Amb aquesta nova gerència i la implicació dels accionistes, Pallars Actiu vol continuar sent l’eina per contribuir al creixement, millora i desenvolupament econòmic del les comarques del Pallars. La societat recolza projectes econòmics viables i sostenibles a la zona i acompanya en el creixement de les empreses i emprenedors mitjançant formacions, plans d’empresa o recerca de finançament.

Pallarsactiu disposa actualment de 76 accionistes privats, 18 de públics i un Consell Assessor amb pallaresos que ocupen llocs de responsabilitat en grans empreses amb projectes per desenvolupar al Pallars, com el centre de recollida i manipulació de carn de caça major, el projecte Tren dels cims de la Vall Fosca, la producció de malta cervesera al Pallars o el Centre d’Alt Rendiment en altitud a Port Ainé.

 

Mostra el teu compromís amb Pallars Digital.
Fes-te subscriptor per només 3€ al mes, perquè la informació de qualitat té un valor.

Fes-te subscriptor

Participació