Dijous, 18 d'abril de 2024
erc

L’exalcalde de Castell de Mur, Josep Castells, nou president d’ERC a l’Alt Pirineu i Aran

Substituirà l’alturgellenc Francesc Viaplana després de vuit anys

Redacció 20 de gener de 2020 a les 12:03
Josep Castells, durant el seu discurs com a nou president | ERC
El Molí de l’Oli de la Pobla de Segur ha acollit aquest diumenge la celebració del Congrés Regional de la Federació de l’Alt Pirineu i l’Aran d’Esquerra Republicana de Catalunya (ERC) . Mes d’un centenar de militants vinguts de totes les comarques pirinenques han votat la seva nova executiva que encapçalen l’exalcalde de Castell de Mur, Josep Castells, com a president, en substitució de l'alturgellenc Francesc Viaplana. Marian Lamolla exercirà com a Secretària General.

Viaplana, que després de vuit anys no va voler optar a la reelecció, ha realitzat el pertinent informe de presidència sortint, amb especial interès a aquelles informacions ocorregudes des de l’anterior Congrés regional celebrat a Villaller el 2018, però també ha fet un petit balanç de la situació del partit al Pirineu des del 2012 fins l’actualitat. Posteriorment s’ha exposat el pertinent informe econòmic. Ambdós informes han estat aprovats per la militància assistent. 

Josep Castells, ja com a nou president, ha manifestat que la bona participació del Congrés fa que “qui hi guanyi sigui l’Alt Pirineu i l’Aran”. El Congrés ha comptat amb la presència del Secretari d’Estratègia Municipal d’ERC, Marc Sanglas; el Diputat al Congrés, Xavier Eritja; el Senador, Miquel Caminal i la Delegada del Govern a l’Alt Pirineu i l’Aran, Rosa Amorós.

 

Mostra el teu compromís amb Pallars Digital.
Fes-te subscriptor per només 3€ al mes, perquè la informació de qualitat té un valor.

Fes-te subscriptor

Participació