Divendres, 19 d'abril de 2024
futbol

Només el CF Tremp és capaç de puntuar aquest cap de setmana (1-1)

Derrotes del Pobla (4-0), de l’EF Tremp (1-3) i del Rialp (3-1), mentre que en futbol sala el Tremp (4-5) i el Conca Dellà (3-0) vencen

Jordi Ubach Llorens 20 de gener de 2020 a les 10:17
El CF Tremp, en imatge d’arxiu, va arrencar un punt de Ponts | CF Tremp

Cap dels equips pallaresos de futbol ha estat capaç de guanyar aquest cap de setmana. De fet, l’únic que ha puntuat ha estat el CF Tremp, que ha arrencat un empat del camp del Ponts (1-1). Els trempolins, que van jugar una molt bona primera meitat, es van avançar al minut 37 per mitjà de Buhai, però els locals van aconseguir empatar al minut 19 de la segona part. El Tremp hagués pogut fer el 0-2 en un penal que el porter local va aturar.

Encara al grup 14 de Tercera Catalana, el CF Pobla va caure contra pronòstic al camp d’un dels equips més fluixos de la categoria, el Vallfogona de Balaguer, per 4 a 0. Els locals van marcar molt ràpid i al minut 5 ja manaven per 2-0. Els dos gols restants van arribar a la segona meitat i van servir per sentenciar un partit que fa perdre pistonada als poblatans.

Al grup 13, l’EF Tremp també va perdre, en el seu cas a casa contra l’Aitona (1-3). Els visitants van fer valer la seva major experiència per endur-se un partit que van dominar de principi a fi. Després del 0-3, Fernández va marcar el gol de l’honor dels locals a falta d’un minut pel final.

A Quarta Catalana, el FC Rialp va caure al camp del Torres de Segre per 3 gols a 1. Els locals van tenir un partit còmode i van posar-se 3-0 a favor. El Rialp no va marcar el definitiu 3-1 fins al minut 71.

Pobla i Rialp es desunflen

Amb aquests resultats, al grup 14 de Tercera Catalana, el CF Pobla baixa a la 6a posició amb 32 punts, a 5 punts del líder Organyà. El CF Tremp, per altra banda, es manté a la 8a plaça amb 26 punts. Al grup 13, l’EF Tremp segueix a la 12a posició de la taula amb 20 punts. A Quarta Catalana, per últim, el FC Rialp baixa a la 7a plaça amb 27 punts.

La propera jornada l’EF Tremp rep l’Alguaire, el CF Pobla juga a Bellpuig, el CF Tremp a La Fuliola i el Rialp al camp de l'Albesa.

Tremp i Conca Dellà guanyen en futbol sala

En futbol sala, a Segona Catalana, el Guaja Aventuras Tremp ha sumat un nou triomf, en aquesta ocasió al camp del Cervera (4-5). Tot i que els locals es van avançar amb un 2-0 al primer quart d’hora, els trempolins van capgirar el partit com un mitjó amb gols de Haji, Sekou, Rossell i Mir. A la segona meitat els de la Segarra van fer el tercer gol, però va ser insuficient per empatar el matx.

A Tercera Catalana, el Conca Dellà ha superat a casa a la Ràpita per 3 gols a 0. Els gols de Gázquez, González i Albert van donar els tres punts als d’Isona.

Amb aquests resultats, el CFS Tremp suma el segon triomf consecutiu i puja a la 3a posició amb 21 punts. El Conca Dellà, per la seva banda, és ara 4t amb 23. La propera jornada de lliga el Tremp rep el Solsona B i el Conca Dellà juga també a casa contra La Ràpita.

RESULTATS I CLASSIFICACIÓ | Futbol: Tercera Catalana, grup 13

RESULTATS I CLASSIFICACIÓ | Futbol: Tercera Catalana, grup 14

RESULTATS I CLASSIFICACIÓ | Futbol: Quarta Catalana, grup 21

RESULTATS I CLASSIFICACIÓ | Futbol sala: Segona Catalana, grup 9

RESULTATS I CLASSIFICACIÓ | Futbol sala: Tercera Catalana, grup 18