Diumenge, 28 d'abril de 2024
trànsit

Calvet anuncia la licitació «immediata» del sanejament del talús afectat per l'esllavissada de la C-13

El conseller de Territori afirma que al llarg de les properes setmanes començaran les obres, amb ancoratges i una malla que recollirà el talús en una cota superior a l'actual

Jordi Ubach Llorens 13 de gener de 2020 a les 09:24
Un semàfor regula el pas alternatiu en el tram de l’esllavissada | ACN
El conseller de Territori i Sostenibilitat, Damià Calvet, ha anunciat la licitació “immediata” per 1 milió d'euros del sanejament del talús afectat per l'esllavissada a la C-13 el passat 28 de desembre. En declaracions a Tremp durant la inauguració del Pirineus Geological Open Museum, Calvet ha assegurat que al llarg de les properes setmanes començaran les obres, amb ancoratges i una malla que recollirà el talús en una cota superior a l'actual, per assegurar totalment la circulació en aquest punt.

A més, el conseller ha explicat que s'està estudiant si calen actuacions “més definitives” en el punt afectat, i ha avançat que això es decidirà “tècnicament” durant els propers mesos. De moment, ha valorat que la solució temporal, consistent en un semàfor per donar pas alternatiu als vehicles, "funciona bé” en l’emergència. Calvet ha agraït la paciència dels veïns del Pallars Sobirà i ha convidat la resta de la ciutadania a visitar la comarca.

 

Mostra el teu compromís amb Pallars Digital.
Fes-te subscriptor per només 3€ al mes, perquè la informació de qualitat té un valor.

Fes-te subscriptor

Participació