Divendres, 19 d'abril de 2024
port de comiols

El Govern presentarà el projecte definitiu de Comiols «abans de l’estiu»

El conseller de Territori ha dit a Tremp que la millora de Comiols és una de les infraestructures “prioritàries” del Govern i l’ha qualificat d’”absolutament necessària”

Jordi Ubach Llorens 11 de gener de 2020 a les 18:24
Calvet, al costat de l’alcaldessa de Tremp, aquesta tarda, durant un acte a la ciutat | Jordi Ubach
El Govern de la Generalitat presentarà el projecte definitiu del port de Comiols “abans de començar l’estiu”. Ho ha anunciat aquesta tarda a Tremp el conseller de Territori i Sostenibilitat, Damià Calvet, durant la inauguració del Pirineus Geological Open Museum (PGOM). Calvet ha dit que la millora de Comiols és una de les infraestructures “prioritàries” del Govern català i l’ha qualificat d’”absolutament necessària”.

El conseller de Territori i Sostenibilitat ha detallat que l’executiu està enllestint la fase d’estudi d’alternatives per determinar quina és “la millor de les opcions”. Segons Calvet, la voluntat del Govern és que el projecte definitiu “compti amb el consens de totes les institucions del territori” i que doni resposta a la “voluntat” dels veïns del Pallars.

El conseller ha dit que un cop presentat el projecte el proper pas serà programar l’obra i per això serà necessari “saber aprovar els pressupostos”. Fa poc més d’un mes, el secretari d'Infraestructures i Mobilitat de la Generalitat, Isidre Gavín, ja va avançar que el Govern estava treballant en la remodelació de Comiols i que confiava enllestir “en sis mesos” els estudis previs.

 

Mostra el teu compromís amb Pallars Digital.
Fes-te subscriptor per només 3€ al mes, perquè la informació de qualitat té un valor.

Fes-te subscriptor

Participació