Dimarts, 30 d'abril de 2024
educació

Els alumnes de 3r d’ESO de la Pobla participen un any més al projecte Erasmus+ K2

El proper mes d'abril els alumnes viatjaran a Turquia per tal de finalitzar el projecte

Redacció 10 de gener de 2020 a les 11:10
Els alumnes durant la visita al Camp Nou de Barcelona | Institut de la Pobla de Segur
Els alumnes de 3r d’ESO de l’Institut de la Pobla de Segur han participat un any més en el projecte Erasmus+ K2, consistent en la realització d'intercanvis amb alumnes finesos, letons i turcs. El projecte, anomenat I learn, ergo I am, permet als joves visitar altres països, on s’instal·len a les cases de les diferents famílies i utilitzant en tot moment la llengua anglesa. 

En aquest projecte hi estan involucrats quatre països, com són Finlàndia, Letònia, Turquia, així com l’Institut de la Pobla de Segur. El projecte ha permès visitar Finlàndia l'octubre de 2018 i Letònia el març de l’any passat i el proper abril es viatjarà a Turquia per tal de finalitzar-lo. En cada país s'ha treballat el tema dels oficis.

L’últim intercanvi va ser a la Pobla de Segur el passat novembre, quan van arribar al Pallars 10 alumnes de Finlàndia, sis de Letònia i sis més de Turquia. Durant tota la setmana es va visitar l'Ajuntament de la Pobla de Segur, el Molí de l'Oli, el Museu dels Raiers, el casc antic, les botigues-museu de Salàs de Pallars, la ciutat de Barcelona i la Vall Fosca, amb la visita al museu hidroelèctric de Capdella.

 

Mostra el teu compromís amb Pallars Digital.
Fes-te subscriptor per només 3€ al mes, perquè la informació de qualitat té un valor.

Fes-te subscriptor

Participació