Divendres, 26 d'abril de 2024
branded content

Gaudeix al Cafè Salon d’una nit de Cap d'Any ambientada als anys 20!

Aquest emblemàtic espai de Salàs de Pallars acollirà el 31 de desembre un sopar d’època, ball i l'actuació de diferents artistes

Redacció 23 de desembre de 2019 a les 18:11

A l'emblemàtic Cafè Salon de Salàs de Pallars s’hi prepara una nit de Cap d'Any d’època, una autèntica i original vetllada inspirada en la dècada del 1920. I és que des d'Ealain Event Management, empresa amb seu a la Pobla de Segur, s’ha organitzat una festa de cap d’any temàtica amb un sopar que comptarà també amb l’actuació de diferents artistes convidats. Així, durant la nit es fusionarà la gastronomia amb la música tot creant un ambient festiu i musical de l'època per tal d'esperar l'arribada del nou any. 

Entre els artistes convidats per aquesta nit tan especial hi figura Albert Bello, un dels pocs exponents a Catalunya del Jazz Manouche o Gypsy Jazz, un estil dins del swing. També hi actuarà el cantant de tangos argentins Manuel Ricaud, que mostrarà als assistents un tast dels tangos dels anys 20; la trapezista italiana Maria Cavagnero fent una demostració d'anell i teles; i la cantant californiana Sheridian Hindley i el seu Cherry Duo.
 

Imatge del cartell promocional del sopar de cap d’any. Foto: Ealain


Aquest esdeveniment unirà la vida del Café Salon, un espai que ja forma part del recorregut museístic de les botigues-museu de Salàs de Pallars, amb la gastronomia, la música i la història. Per aquest motiu, des de l’organització s'anima els veïns de Salàs de Pallars i la comarca perquè, aprofitant l'arribada del nou any, s’uneixin a participar d’aquesta proposta diferent i única.

El preu de l’espectacle i el sopar és de 99 euros i inclou el cotilló i el posterior ball de nit. Si estàs interessat en participar en aquest esdeveniment, fes ja la teva reserva trucant al telèfon 722 741 450 o a través de la web d'Ealain Event Management. Les reserves estaran disponibles fins a esgotar la capacitat del Cafè Salon, que és limitada. Sota aquestes línies podeu consultar el menú.
 

Menú del sopar de cap d’any al Cafè Salon. Foto: Ealain

 

Mostra el teu compromís amb Pallars Digital.
Fes-te subscriptor per només 3€ al mes, perquè la informació de qualitat té un valor.

Fes-te subscriptor

Participació