Dissabte, 20 d'abril de 2024

Segon triomf consecutiu del Tremp a la pista del Penya Fragatina B (48-75)

L’Escalarre Rock Cafè Sort cau a casa davant la visita del Mollerussa (72-82)

Jordi Ubach Llorens 23 de desembre de 2019 a les 11:50
Després de nou derrotes en les nou primeres jornades de lliga, el CB Tremp ha despertat i ha sumat aquest cap de setmana el seu segon triomf consecutiu després de guanyar a domicili el Penya Fragatina B per un contundent 48-75. Novament Rodríguez ha estat el jugador més destacat dels trempolins, que han anat per davant en el marcador durant tot el partit.

L’Escalarre Rock Cafè Sort, per un altre costat, va caure a casa davant la visita del Mollerussa per 72-82. El matx va ser molt igualat fins ben entrat l’últim quart, en el que s’arribava amb un 52-51 al marcador. Un parcial de 20-31 en els últims deu minuts va condemnar els pallaresos davant un rival que es va mostrar més encertat de cara a cistella.

Amb aquests resultats, el CB Sort continua 7è amb 5 victòries i 7 derrotes, mentre que el CB Tremp deixa la cua de la classificació per situar-se 11è amb 2 victòries i 9 derrotes. La propera jornada, que no es disputarà fins el cap de setmana de l’11 i el 12 de gener, el Tremp rebrà el Cappont i el Sort descansarà.

RESULTATS I CLASSIFICACIÓ | Bàsquet: Tercera Catalana, grup 4