diputació de lleida

La Diputació de Lleida destina 10 milions en inversions pels ajuntaments

Cada consistori podrà demanar subvenció per a un projecte sempre i quan s'hagi iniciat aquest any en curs

per Redacció, 17 de desembre de 2019 a les 09:41 |
El president de la Diputació, Joan Talarn, en una intervenció en un ple | Diputació de Lleida
Aquesta informació es va publicar originalment el 17 de desembre de 2019 i, per tant, la informació que hi apareix fa referència a la data especificada.
La Junta de govern de la Diputació de Lleida ha aprovat aquest dilluns la convocatòria per a la concessió de subvencions corresponent al Pla de Dinamització Local, amb una dotació econòmica de 10 milions d’euros per a l'anualitat 2019. Se’n podran beneficiar els ajuntaments i les entitats municipals descentralitzades de tota la demarcació de Lleida i cada beneficiari només podrà presentar una actuació per a ser subvencionada.

L'objecte d'aquest Pla és regular la cooperació econòmica de la Diputació de Lleida en la realització d'obres i la prestació de serveis de competència municipal en matèria d'obres de primer establiment, reforma, enderroc, restauració, rehabilitació o gran reparació, restant excloses les obres de manteniment o simple conservació.


Aquestes subvencions, que es regeixen pel procediment de concurrència competitiva, podran demanar-se fins el 31 de gener del 2020, d'acord al procediment que es publicarà al Butlletí Oficial de la Província (BOP). L'ordenació i la instrucció dels expedients es durà a terme per part del Servei de Cooperació Municipal de la Diputació de Lleida, seran informades per una comissió qualificadora que formularà una proposta que passarà a dictamen de la Comissió Informativa de Cooperació Municipal per a que, finalment, la Junta de govern resolgui mitjançant resolució motivada. 

Les inversions subvencionades per la Diputació de Lleida s'executaran durant l'anualitat de l'atorgament de la subvenció i en tot cas abans del 31 de desembre del 2021. En cas que no es pugui executar dins d'aquest termini, el beneficiari podrà demanar una pròrroga màxima d'un any i s'atorgarà o desestimarà la proposta, prèvia valoració de la petició i mitjançant resolució motivada.


En aquesta convocatòria, s'admetran actuacions contractades amb anterioritat a l'atorgament de la subvenció sempre que ho hagin estat després de l'1 de gener del 2019.

 

Mostra el teu compromís amb Pallars Digital.
Fes-te subscriptor per només 3€ al mes, perquè la informació de qualitat té un valor.

Fes-te subscriptor

 

Participació