Dilluns, 29 d'abril de 2024
cultura

L'associació cultural «La Contra» instal·la una «llibreria efímera» a Sort

L’espai, situat a la plaça Caterina Albert, estarà disponible fins el 5 de gener

Redacció 16 de desembre de 2019 a les 09:33
Imatge d'una de les activitats que s’han organitzat a la llibreria | La Contra
Sort compta des d’aquest mes de desembre amb una llibreria efímera. Impulsada per l’associació cultural La Contra, Contrabandistes de Lletres, aquest espai va organitzar el seu plat fort el passat 7 de desembre amb un espectacle poètic musical a càrrec d’Aina Torres i Meritxell Gené, en el marc del cicle Amb lletra i puny de dona.
     
El nom de l'associació és un homenatge al territori, en el qual el contraban va ser una pràctica durant la postguerra com a mitjà per combatre la misèria i la fam i com a únic mitjà d’obtenció de determinats productes de primera necessitat. La Contra esdevé una eina per difondre la literatura en un territori en el que asseguren que persisteix encara un dèficit en dinamització cultural. 

La llibreria efímera estarà oberta tot el mes de desembre fins el 5 de gener. La Contra es troba a la plaça Caterina Albert on, a més d’albergar un punt de venda amb títols de narrativa, assaig, poesia, novel·la gràfica i literatura infantil i juvenil, es duran a terme presentacions, recitals i narracions orals.

L’associació ja va programar al setembre un recital a càrrec de la poeta Sònia Moll, i a l'octubre va portar a Sort a Maria Àngels Cabré, directora de l’Observatori Cultural de Gènere, a presentar la seva darrera obra Lila.

 

Mostra el teu compromís amb Pallars Digital.
Fes-te subscriptor per només 3€ al mes, perquè la informació de qualitat té un valor.

Fes-te subscriptor

Participació