Divendres, 26 d'abril de 2024
òmnium pallars

«El Pallars Canta» aquest diumenge a Sort

La 3a edició d’aquesta cantada popular recaptarà fons, un any més, per La Marató de TV3

Redacció 13 de desembre de 2019 a les 16:59
L’edició de l’any passat va tenir lloc a La Lira de Tremp | Òmnium Pallars
Aquest proper diumenge se celebrarà la tercera edició de la cantada popular El Pallars Canta. Serà a les 12h al cinema-teatre Els Til·lers de Sort. Es tracta d'una cantada popular organitzada per Òmnium Pallars en la qual tots aquells assistents que ho desitgin podran cantar cançons catalanes com: Companys, no és això i Que tinguem sort, de Lluís Llach; Una lluna a l'aigua, de Txarango; Corren, de Gossos; Rock’n'roll, dels Catarres o Tornarem, de Lax'n'Busto.

L’acte comptarà també amb una actuació del grup de teatre de l'Institut Hug Roger III de Sort, preludi del punt final amb l'himne de Catalunya, Els Segadors. A continuació, a l'exterior, es ballarà una sardana i es gaudirà d'un vermut solidari, els beneficis del qual aniran destinats a La Marató de TV3. Com l’any passat i per facilitar el desplaçament dels veïns del Jussà, s’ha organitzat un autocar gratuït que sortirà a les 10h de l'estació d'autobusos de Tremp.

Aquest acte serà possible gràcies a la implicació de cantants i músics del Pallars Jussà i Sobirà, de grups com Biarritz, Max Acústic i Singatalla, del grup Tirapajazz, així com d’associacions culturals com Tarambanes, Calderada i Sardanistes de Sort.

 

Mostra el teu compromís amb Pallars Digital.
Fes-te subscriptor per només 3€ al mes, perquè la informació de qualitat té un valor.

Fes-te subscriptor

Participació