Divendres, 19 d'abril de 2024
esquí de muntanya

El pallarès Marc Ràdua debutarà amb l’equip olímpic d’esquí de muntanya

Serà un dels quatre esquiadors que participarà als Jocs Olímpics de la Joventut que se celebraran al gener a Lausanne

Redacció 11 de desembre de 2019 a les 12:19
El pallarès Marc Ràdua es convertirà en esportista olímpic | Joan Llimiñana
El pallarès i membre del Club d'Esquí de la Pobla de Segur (CEPS), Marc Ràdua, serà un dels quatre representants en el debut olímpic de l’esquí de muntanya, juntament amb Ot Ferrer, Maria Costa i Ares Torra de l’AE Mountain Runners del Berguedà. Tots quatre han estat convocats per la selecció de la Federació Espanyola d’Esports de Muntanya (FEDME) per participar als Jocs Olímpics de la Joventut que se celebraran a Lausanne (Suïssa) del 9 al 22 de gener.

Marc Ràdua, de Claverol, és esportista del Centre de Tecnificació d’Esquí de Muntanya de Catalunya (CTEMC) i de la selecció espanyola júnior d’esquí de muntanya. La temporada 2018-2019 ha estat Campió d’Espanya en modalitat vertical i per parelles, Subcampió d’Espanya en modalitat sprint i individual, Subcampió de Catalunya en modalitat vertical i parelles i 2n a la Copa Espanya en modalitat vertical.

La temporada passada també va participar als Mundials d’Esquí de Muntanya que es van celebrar a Villars-Sur-Ollon (Suïssa), quedant entre la 12a i 14a posició a les modalitats sprint, individual i vertical.

 

Mostra el teu compromís amb Pallars Digital.
Fes-te subscriptor per només 3€ al mes, perquè la informació de qualitat té un valor.

Fes-te subscriptor

Participació