Dissabte, 20 d'abril de 2024
porta a porta

Baix Pallars acordarà amb els veïns l'adhesió de Gerri al porta a porta

Juntament amb Tírvia són els únics municipis de la comarca que no utilitzen aquest sistema de recollida

Jordi Ubach Llorens 11 de desembre de 2019 a les 11:47
Gerri de la Sal estudiarà unir-se al porta a porta | ACN
L’Ajuntament de Baix Pallars té la intenció de reunir-se amb els veïns per estudiar la possibilitat d’adherir la població de Gerri de la Sal al sistema de recollida porta a porta del Pallars Sobirà. Així ho ha explicat a Pallars Digital l’alcaldessa de Baix Pallars, Anna Sentinella, que ha assegurat que el consistori “creu” en el porta a porta, però abans s’haurà d'acordar amb els veïns.

Sentinella creu que el sistema de recollida s’acabarà instaurant a tota la comarca, ja que el futur “passa per una millora del reciclatge” i el porta a porta, ha assegurat, “és el millor sistema per fer-ho”. No obstant això, per l'ajuntament és una “prioritat” explicar-ho als veïns i resoldre els dubtes que a aquests els puguin sorgir.

L'alcaldessa ha matisat que, en el cas d’adherir-se al porta a porta, el sistema s’aplicaria només a Gerri de la Sal. La resta de nuclis del municipi, per tant, en quedarien exempts. Cal recordar que Baix Pallars i Tírvia són els únics municipis de la comarca que no utilitzen aquest sistema de recollida, que ha permès a la comarca doblar els seus resultats en quatre anys

 

Mostra el teu compromís amb Pallars Digital.
Fes-te subscriptor per només 3€ al mes, perquè la informació de qualitat té un valor.

Fes-te subscriptor

Participació