Dijous, 18 d'abril de 2024
c-28

​El govern aranès demana a Territori potenciar el transport públic a la C-28

L'Aran ha rebut més de 40.000 persones aquest pont de la Puríssima, provocant llargues cues al principal accés a Baqueira Beret

Redacció 10 de desembre de 2019 a les 09:45
El govern aranès ha demanat al Departament de Territori i Sostenibilitat la implantació d'accions per a la potenciació del transport públic i la millora de la fluïdesa del trànsit a la C-28. Aquest cap de setmana de la Puríssima, la Val d'Aran ha rebut més de 40.000 persones i la carretera d'accés a l'estació d'esquí de Baqueira Beret s'ha vist col·lapsada en alguns moments.

El Conselh Generau d'Aran ha demanat també al Ministeri de Foment, la Direcció General de Trànsit (DGT) i al Servei Català de Trànsit (SCT) la limitació del pas de camions de Benabarre fins a la frontera francesa els caps de setmana de desembre a març, com una mesura per a garantir la seguretat a l'N-230 durant la temporada d’hivern.

Les cues d’aquests dies al principal accés a Baqueira Beret han estat objecte de crítiques a les xarxes socials com les de l’exdiputada aranesa, Mireia Boya, que ha dit que aquest “no és el futur del Pirineu”. Boya ha assegurat que les cues per anar a pistes han estat de més de 16 quilòmetres i que no hi havia cap carril per transport públic i vehicles prioritaris.
   

 

Mostra el teu compromís amb Pallars Digital.
Fes-te subscriptor per només 3€ al mes, perquè la informació de qualitat té un valor.

Fes-te subscriptor

Participació