Divendres, 19 d'abril de 2024
socis

Aquest Nadal tens més motius per unir-te a Pallars Digital!

Entra a la comunitat de socis/es del diari abans del gener i paga només la meitat el primer any | Mostra el teu compromís amb el diari i participa cada mes en un sorteig exclusiu

Redacció 27 de desembre de 2019 a les 12:31
Imatge nadalenca de Capdella sota la neu | Llibert Cases
Sabies que Pallars Digital compta amb més d'una cinquantena de socis i sòcies que ajuden a sustentar el diari econòmicament i donen valor a la tasca informativa que el mitjà desenvolupa al Pallars des de fa més de sis anys? A canvi, per només 36 euros a l’any, participen en un sorteig exclusiu mensual, que aquest mes de desembre consisteix en un lot de productes pallaresos.

Si encara no ets soci/a, ara tens una bona oportunitat per formar part d’aquest col·lectiu. Perquè si et dones d’alta abans del 31 de desembre només pagaràs la meitat el primer any: 18 euros. Mostra el teu compromís amb el diari i participa en un projecte arrelat al territori i la seva gent. Perquè la informació de qualitat té un valor.


Com em registro?

Fer-se soci del diari és molt fàcil. Només cal entrar en aquest enllaç i omplir el formulari d'inscripció. Nosaltres farem la resta. Et portarà menys de cinc minuts!

Tens problemes durant el procés de registre?

Pots trucar-nos o escriure'ns un Whatsapp al telèfon 637 539 564 de 9:00 a 15:00, de dilluns a divendres

FORMULARI: Fes-te soci/a de Pallars Digital!

 

Mostra el teu compromís amb Pallars Digital.
Fes-te subscriptor per només 3€ al mes, perquè la informació de qualitat té un valor.

Fes-te subscriptor

Participació