Dijous, 25 d'abril de 2024
cultura

El Casal Cultural de Tremp celebra els 90 anys amb una exposició i un sopar

L'entitat ha estat l'espai d'acollida on han crescut i s'han desenvolupat moltes entitats culturals i esportives de la ciutat

Redacció 27 de novembre de 2019 a les 11:22
Imatges de la construcció de l’edifici del Casal Cultural | Casal Cultural de Tremp
El Casal Cultural de Tremp compleix 90 anys i per celebrar-ho ha programat un seguit d’actes per aquest dissabte 30 de novembre. Una d’aquestes activitats és la inauguració de l’exposició 90 aniversari del Casal, que recull fotografies i documents de la història de l’entitat i que comptarà amb l’actuació de l’Orfeó de Tremp i amb una representació teatral del grup Teatremp.

Ja a la nit, a les 21:30h, se celebrarà un sopar d’aniversari que comptarà amb diverses sorpreses, segons ha anunciat l’entitat. El sopar tindrà lloc a la mateixa sala del Casal Cultural i estarà elaborat i servit pel Restaurant del Llac de Cellers. Els actes començaran a les 19h i tindran lloc a la seu del Casal Cultural, a la segona planta del carrer Lleida número 16, damunt la Biblioteca Pública Maria Barbal.

Al llarg d'aquests 90 anys, el Casal Cultural de Tremp ha estat l'espai d'acollida on han crescut i s'han desenvolupat moltes entitats culturals i esportives de la ciutat. Algunes d’elles, de fet, participaran en la celebració d'aquest aniversari. 

 

Mostra el teu compromís amb Pallars Digital.
Fes-te subscriptor per només 3€ al mes, perquè la informació de qualitat té un valor.

Fes-te subscriptor

Participació