Dilluns, 29 d'abril de 2024
educació

​Es presenta el 18è Pla Comarcal JussàEducació

Més de 170 d'activitats per a tot l'alumnat dels 17 centres educatius del Pallars Jussà 40 institucions i organitzacions implicades

Redacció 27 de novembre de 2019 a les 10:56
L’Epicentre de Tremp va acollir ahir al vespre la presentació del 18è Pla Comarcal JussàEducació, una eina didàctica de suport als centres educatius i a l'alumnat que connecta l'escola, l'aprenentatge i el territori. El pla va començar l'any 2002 oferint una dotzena d'activitats amb l'objectiu de promoure el coneixement del patrimoni cultural i natural de la comarca entre l'alumnat dels centres educatius.

Actualment, el 18è Pla conté més de 170 activitats per a l'alumnat, el professorat i la comunitat educativa, oferides i finançades per ajuntaments, institucions públiques, organitzacions i entitats. Està promogut pel Servei Educatiu dels Pallars, el Consell Comarcal del Pallars Jussà i el Servei de Català del Pallars Jussà.

Aquest curs destaquen com a novetats el projecte MathPallars, que ofereix recursos educatius, formació i una exposició com a suport al professorat per a l'ensenyament de les matemàtiques; el Mercat de Tecnologia dels Pallars, que mostrarà projectes de tecnologia i ciències de l'alumnat dels centres dels Pallars, o la participació en la Mobile Week Catalunya a través de Programem al Pirineu.

A més, es manté l'àmplia oferta d'activitats de coneixement de la comarca a través de visites als museus, equipaments i viles i conjunts arquitectònics; i els projectes d'emprenedoria, llengua, i recerca. L’acte va comptar també amb una conferència inaugural Mur i la pintura romànica des del Museu Nacional d'Art de Catalunya (MNAC), a càrrec de Gemma Ylla-Català i Esther Fuertes, del MNAC.

 

Mostra el teu compromís amb Pallars Digital.
Fes-te subscriptor per només 3€ al mes, perquè la informació de qualitat té un valor.

Fes-te subscriptor

Participació