Dissabte, 20 d'abril de 2024
feina

El Consell Comarcal del Pallars Sobirà incorpora quatre joves en pràctiques

L’objectiu és que aconsegueixin experiència de cara a millorar la seva ocupabilitat i obrir-se camí per accedir a un lloc de treball

Jordi Ubach Llorens 22 de novembre de 2019 a les 11:16
Els joves estaran sis mesos en pràctiques | CCPS
Quatre joves formats en graus universitaris i cicles formatius han començant a treballar al Consell Comarcal del Pallars Sobirà en la quarta edició del programa Joves en pràctiques, impulsat pel Servei d’Ocupació de Catalunya (SOC) en el marc de la Garantia Juvenil. Els quatre joves treballaran en un contracte de pràctiques remunerades, durant sis mesos.

Ho faran, en concret, ​a les àrees de Joventut, Habitatge, Turisme i Medi Ambient. S’han seleccionat perfils molt diferents en funció de les tasques a què hauran de fer front. L’objectiu és que aquests joves, al mateix temps que contribueixen a impulsar serveis clau de la comarca, aconsegueixin experiència de cara a millorar la seva ocupabilitat i obrir-se camí per accedir en un futur proper a un lloc de treball.

Recentment, al Pallars Jussà també hi han començat a treballar, dins el mateix programa, un total de 16 joves. En les quatre edicions del programa Joves en pràctiques a les comarques pallareses, inclosa la present, se n’han beneficiat un centenar de joves. D’aquests alguns han mantingut el seu lloc de treball més enllà del programa i a altres els ha obert les portes a un lloc de treball dins la comarca.

 

Mostra el teu compromís amb Pallars Digital.
Fes-te subscriptor per només 3€ al mes, perquè la informació de qualitat té un valor.

Fes-te subscriptor

Participació