Dissabte, 27 d'abril de 2024
sexualitat

​Novembre de les sexualitats i les relacions sanes al Pallars Sobirà

El Consell Comarcal se suma al Dia Internacional contra la violència envers les dones amb la programació de diferents activitats

Redacció 21 de novembre de 2019 a les 11:04
Aquest dimecres 20 de novembre ha estat el Dia Internacional de la memòria trans i el proper 25 de novembre se celebra el Dia Internacional per a l'eliminació de la violència envers les dones. És per aquest motiu que el Consell Comarcal del Pallars Sobirà s’ha volgut sumar a aquesta commemoració amb la programació de diferents activitats arreu de la comarca.

Des del 17 de novembre i fins el 3 de desembre, s’hi han organitzat una desena d’activitats vinculades a la sexualitat i les relacions sanes, adreçades a tots els col·lectius i en diferents formats, amb l'objectiu d'arribar a tota la població. Des del Consell Comarcal es treballa “per una mirada en positiu, educadora i sensibilitzadora que promogui canvis en la manera d'entendre la sexualitat i les relacions”, amb l'objectiu d'incidir en l'eradicació de la violència masclista. 

Dins el programa destaquen projeccions, tallers de sexualitat per l'alumnat de 1r i 2n d'ESO, tallers de defensa personal i micromasclisme per l'alumnat de 3r i 4t d'ESO d'ambdós instituts de la comarca, un espai sobre sexualitat obert a tothom amb una sextruck, un taller de defensa personal obert a tothom, xerrades sobre relacions sanes versus tòxiques i sobre violència masclista i una exposició sobre violència masclista.
 

Consulta el programa complet en aquest enllaç

 

Mostra el teu compromís amb Pallars Digital.
Fes-te subscriptor per només 3€ al mes, perquè la informació de qualitat té un valor.

Fes-te subscriptor

Participació