16 d'abril de 2024
circ

Uns 200 infants del Jussà participen a la jornada escolar de la Fira del Circ de Talarn

Els nens i nenes han treballat habilitats comunicatives i dinàmiques com la confiança, les emocions i la superació

Redacció 12 de novembre de 2019 a les 11:10
Els infants van gaudir d’una jornada especial a Talarn | Ajuntament de Talarn
Gairebé 200 alumnes dels centres educatius de Tremp, la Pobla de Segur, Salàs de Pallars, la Vall Fosca i Isona van participar divendres en la segona jornada escolar emmarcada en la 9a Fira de Circ de Sant Martí de Talarn. Aquesta iniciativa té com a finalitat promoure espais de trobada entre els nens i nenes, fer-los partícips de les festes del Pallars Jussà i desenvolupar el sentiment de pertinença a la comarca i les seves tradicions.

En el context del circ, l’alumnat ha treballat habilitats comunicatives i dinàmiques com la confiança, les emocions i la superació mitjançant tallers, activitats dirigides i representacions circenses. L’Oficina Jove del Consell Comarcal del Pallars Jussà, en col·laboració amb el Centre de Recursos Pedagògics dels Pallars, han facilitat l’accés dels escolars de primària a la jornada escolar dedicada al circ. 

La Fira de Circ de Talarn va néixer amb la voluntat de recuperar l’antiga Fira de Sant Martí, transformada en una mostra que potencia la cultura i l’oci a través del circ.

 

Mostra el teu compromís amb Pallars Digital.
Fes-te subscriptor per només 3€ al mes, perquè la informació de qualitat té un valor.

Fes-te subscriptor

Participació