Divendres, 19 d'abril de 2024
ajuntament de llavorsí

Llavorsí convertirà l’antiga serradora en una sala de vetlla

La finca inclou també una àrea d’aparcament de 950 metres quadrats

Redacció 11 de novembre de 2019 a les 12:29
Imatge de l’antiga serradora de Llavorsí | Ajuntament de Llavorsí
Llavorsí transformarà l’antiga serradora en una sala de vetlla per al municipi i per als nuclis veïns, que fins ara no comptaven amb aquest servei. El projecte es va aprovar el passat dijous en el transcurs de la Comissió territorial d’Urbanisme de l’Alt Pirineu que, recordem, també va tirar endavant l'ordenació d'un nou sector urbanístic a la Central de Talarn.

Actualment, l’Ajuntament de Llavorsí fa servir part de la construcció, de 165 metres quadrats, com a magatzem municipal. Així, l’edificació es rehabilitarà per destinar 98 metres quadrats a sala de vetlles, mentre que la resta continuarà amb el mateix ús de magatzem. A més del condicionament de l’interior, es construirà un porxo obert a l’entrada, de gairebé 13 metres quadrats, per aixoplugar els fèretres quan es descarreguin del cotxe fúnebre.

L’accés al complex, tant en vehicle com a peu, es realitzarà des de l’entrada habilitada des de la C-13. La finca, a més, inclou una àrea d’aparcament de 950 metres quadrats. El pressupost de l’actuació és de més de 101.000 euros, dels quals 90.000 euros els aporta la Diputació de Lleida. En declaracions a Pallars Digital, l’alcalde de Llavorsí, Josep Vidal, ha explicat que les obres han de començar aquesta tardor i es preveu que acabin aproximadament per Setmana Santa.

 

Mostra el teu compromís amb Pallars Digital.
Fes-te subscriptor per només 3€ al mes, perquè la informació de qualitat té un valor.

Fes-te subscriptor

Participació