Divendres, 19 d'abril de 2024

El Mercat de 2a Mà d'esquí i muntanya, activitat central de la Firaski 2013

El pavelló municipal de La Pobla de Segur es prepara per rebre mig miler d'articles de segona mà relacionats amb el món de l'esquí

Pallars Digital 5 de desembre de 2013 a les 08:48
El Club d´Esquí de la Pobla de Segur (CEPS) organitza, com cada any, la Firaski els dies 7 i 8 de desembre al Pavelló Municipal d´Esports. L´activitat central de la Fira és el Mercat de 2a Mà, on es pot vendre i comprar material relacionat amb la neu, l´escalada o la muntanya. 
 
En l´edició de l´any passat es van posar a la venta gairebé 500 articles al Mercat de 2a Mà. També hi haurà estands amb empreses i entitats del món de l´esquí i la natura, i activitats paral·leles: simulador d´esquí, xerrades sobre allaus i primers auxilis, posada a punt de fixacions, reparació d´esquís, premis del concurs de dibuix infantil i inflables per als més petits.
 
La Firaski se celebrarà al Pavelló Municipal d´Esports els dies 7 i 8 de desembre de 12 a 14 h i de 18 a 20:30 h. La inauguració tindrà lloc dissabte a les 12:00 h i comptarà amb l´assistència del diputat a la Diputació de Lleida, Xavier Pont; el president del Consell Comarcal del Pallars Jussà, Joan Ubach; i l'alcalde de la Pobla de Segur, Lluís Bellera.
 
Per a tots els interessats a vendre material al Mercat de 2a mà, la recepció es farà demà divendres dia 6 de desembre de 18:00 a 20:00 h i el dissabte de 10:00 a 12:00 h al mateix pavelló.
 
Durant el cap de setmana també hi haurà inflables per als més petits, una xocolatada i l'entrega de premis del concurs de dibuix infantil en el que han participat els alumnes de l´Escola Els Raiers de la Pobla i l´Escola Vall Fosca.
 
Xerrades sobre allaus i primers auxilis a la muntanya
 
La secció de muntanya del CEPS ha organitzat una xerrada sobre allaus i una altra sobre primers auxilis a la muntanya al Comú de Particulars. 
 
El dissabte a les 18 h es farà "Alerta amb les allaus" a càrrec de Txema Arteta, membre i professor de l´ACNA, amb projecció de la pel:lícula "The fine line", un documental amb experiències de persones atrapades per allaus i consells de professionals, i a continuació es farà una xerrada d´introducció bàsica al món de la neu i les allaus.
 
El mateix dissabte a les 20 h es farà la xerrada "Primers auxilis a la muntanya" a càrrec de Carlos Fité, tècnic de Transport Sanitari i guia de muntanya, sobre les tècniques i material necessari per als primers auxilis a la muntanya.
 
La Firaski està organitzada pel CEPS i rep la col·laboració de l´Ajuntament de la Pobla de Segur i el Patronat Municipal d´Esports, la Diputació de Lleida, el Consell Comarcal del Pallars Jussà, el Consell Esportiu del Pallars Jussà i La Caixa.

 

Mostra el teu compromís amb Pallars Digital.
Fes-te subscriptor per només 3€ al mes, perquè la informació de qualitat té un valor.

Fes-te subscriptor