Dimecres, 24 d'abril de 2024
residus

L’Ajuntament de la Pobla de Segur aposta per reduir els plàstics d’un sol ús

El consistori ha instal·lat dispensadors d’aigua i ha repartit ampolles d’alumini als treballadors i treballadores del consistori

Redacció 28 d'octubre de 2019 a les 09:29
Imatge dels treballadors de l’Ajuntament amb la cantimplora | Ajuntament de la Pobla de Segur
L'Ajuntament de la Pobla de Segur ha decidit deixar d'utilitzar ampolles i gots de plàstic a les dependències municipals per reduir els plàstics d'un sol ús. Fins ara, aquests productes es feien servir per al consum dels treballadors i treballadores del consistori i també a les sessions plenàries, juntes i reunions del consistori.

D’una banda, l’Ajuntament ha instal·lat dispensadors d’aigua i ha repartit ampolles d’alumini als treballadors i treballadores del consistori. De l’altra, pel que fa als plens i les reunions, les ampolles de plàstic s’han substituït per ampolles i gots de vidre. La mesura ja es va començar a implementar a la primera sessió plenària i s’ha desplegat completament a partir del mes d’octubre amb la instal·lació dels dispensadors d’aigua.

L’objectiu d’aquesta mesura, segons ha explicat la regidora de Medi Ambient, Maribel Segú, és evitar l’ús d’elements de plàstic d’un sol ús i alhora prevenir la generació de residus municipals. Segú afegeix que aquesta acció vol servir també per fer consciència entre la ciutadania de la necessitat de reduir els plàstics d’un sol ús.

 

Mostra el teu compromís amb Pallars Digital.
Fes-te subscriptor per només 3€ al mes, perquè la informació de qualitat té un valor.

Fes-te subscriptor

Participació