Dissabte, 27 d'abril de 2024
Sentència 1-O

GUIA: Tot el que has de saber sobre la manifestació d’aquest dissabte a Barcelona

S’han organitzat autocars des del Pallars per participar a la mobilització contra la sentència

Redacció 25 d'octubre de 2019 a les 10:45
Concentració del Tsunami Democràtic a Barcelona per exigir diàleg | Adrià Costa
Després de 12 dies de mobilitzacions i aldarulls en contra dels quasi 100 anys de presó i inhabilitació dels líders independentistes, les protestes continuen i arriben a una data assenyalada en vermell al calendari: la d'aquest dissabte 26 d'octubre.

Un centenar d'entitats, associacions i sindicats de la societat civil han convocat una "gran manifestació” a Barcelona per respondre a la sentència del Tribunal Suprem i contra la repressió contra l'independentisme. Serà a les cinc de la tarda i el punt de trobada serà el carrer Marina de la capital catalana.

Com de costum en aquest tipus de mobilitzacions, les entitats sobiranistes del Pallars han organitzat autobusos per poder participar en aquest acte i “denunciar la repressió de l’Estat espanyol als carrers”, segons ha comunicat Òmnium Pallars. Des del Jussà la sortida serà a les 10h des de l'estació d’autobusos de Tremp. Des del Sobirà, a les 9h a Esterri d’Àneu, tot i que el bus pararà també a Llavorsí, Rialp, Sort i Gerri de la Sal.

Aquí us deixem una guia amb tot el que cal saber d'aquesta nova mobilització de l'independentisme, que es preveu massiva:

 


 

Mostra el teu compromís amb Pallars Digital.
Fes-te subscriptor per només 3€ al mes, perquè la informació de qualitat té un valor.

Fes-te subscriptor

Participació