Dimarts, 23 d'abril de 2024
ecologisme

La Setmana Bio arriba a l’Alt Pirineu per promoure l’alimentació ecològica

L’activitat principal a les nostres comarques tindrà lloc el proper dimarts a Casa Masover de Buira

Redacció 22 d'octubre de 2019 a les 11:20
Visita en una explotació ramadera dins els actes de la Setmana Bio | GNF
Aquest dissabte ha començat una nova edició de la Setmana Bio per l’alimentació ecològica, que ha comptat amb una àmplia participació arreu del territori. L’esdeveniment, que tindrà lloc del 19 al 29 d’octubre, compta amb unes 250 activitats que es desenvoluparan per tota Catalunya promogudes pels agents del sector mateix.

Pel que fa a les nostres comarques, l’activitat principal tindrà lloc el proper dimarts 29 d'octubre a Casa Masover de Buira amb una jornada de portes obertes i una visita a l’explotació agropecuària per part dels alumnes de l’Escola Vall Fosca. L’explotació de Safrà del Pallars també ha organitzat l’activitat Safraners per un dia, que es podrà realitzar al llarg d’aquesta setmana.

Al Pallars Sobirà els alumnes de l’Escola de Sort visitaran els ramats de vedella ecològica de la Cooperativa del Pallars. A més a més fins al 3 de novembre, diversos supermercats del Pallars Jussà i del Pallars Sobirà faran descomptes i promocions en producte ecològic.

La Setmana Bio és un esdeveniment coorganitzat pel Departament d’Agricultura i l’Associació Vida Sana que té com a objectiu promoure l’agricultura biològica i l’alimentació sana. Entre les activitats es contemplen xerrades divulgatives i tècniques, tastos de productes, activitats infantils, visites guiades a explotacions, menús especials en restaurants i altres propostes adreçades a fer conèixer de primera mà a totes les persones interessades què és la producció i el producte ecològics i quines són les seves particularitats i beneficis.
 

Consulta les activitats programades per la Setmana Bio 2019

 

Mostra el teu compromís amb Pallars Digital.
Fes-te subscriptor per només 3€ al mes, perquè la informació de qualitat té un valor.

Fes-te subscriptor

Participació