16 d'abril de 2024
comerç local

Arrenca un projecte per dinamitzar les zones comercials del Pallars Jussà

S’ha iniciat amb una prova pilot a la zona del nucli històric de Tremp i també s’hi unirà la Pobla de Segur

Redacció 16 d'octubre de 2019 a les 13:52
Un aparador del casc antic de Tremp | Ajuntament de Tremp
L’Ajuntament de Tremp, a través del projecte de dinamització comercial que desenvolupa al Pallars Jussà, ha posat en marxa el projecte AMICC, una iniciativa per millorar la imatge i la vitalitat de les zones comercials de la comarca que es desenvolupa en el marc del programa Treball a les 7 comarques del Servei d’Ocupació de Catalunya (SOC).

La primera acció que es durà a terme és una prova pilot al nucli antic de Tremp amb l’objectiu d’activar establiments comercials tancats. Aquesta acció de dinamització de locals té dos objectius principals; per un costat, facilitar la venda o lloguer d’espais comercials sense activitat fent-los més visibles i atractius, i per l’altre, millorar la imatge dels carrers donant vida a locals on no s’està desenvolupant activitat econòmica.

Podran participar del projecte AMICC tots els comerciants del Pallars que s’hi adhereixin com a col·laboradors. En la mesura que hi hagi disponibilitat de locals cedits, els comerciants col·laboradors podran gaudir d’un espai d’aparador de forma gratuïta, tot acceptant una sèrie de compromisos. A mitjà termini està previst que aquesta acció es realitzi també a la Pobla de Segur, on actualment s’està fent el cens de locals, i a d’altres municipis de la comarca que hi estiguin interessats.

AMICC és l’acrònim dels eixos sobre els quals es sustenta aquest projecte: acció, millora i revitalització, innovació, comerç i convivència. Els comerciants i propietaris interessats poden adherir-se al projecte i per a més informació poden adreçar-se a l’Àrea de Promoció Econòmica de l’Ajuntament de Tremp. 
 

Fulletó informatiu del projecte AMICC

 

Mostra el teu compromís amb Pallars Digital.
Fes-te subscriptor per només 3€ al mes, perquè la informació de qualitat té un valor.

Fes-te subscriptor

Participació